Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Ctac wil nieuw talent aantrekken met arbeidsmarktcampagne

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 07/09/2017 11:17
Dienstverlener onderstreept innovatieve karakter met motto ‘Neem voorsprong op de toekomst’

Uit gesprekken met huidige medewerkers komt naar voren dat Ctac zich vooral van andere werkgevers onderscheidt door haar innovatieve en ondernemende karakter. De eerste stap om dit naar buiten te brengen, is de lancering van een nieuwe ‘werken bij’-website, waarop de ervaringen van Ctac’s eigen mensen centraal staat. De site is gevuld met cases en testimonials van collega’s met wie een sollicitant contact kan leggen via LinkedIn en WhatsApp. Het bedrijf blijft deze verhalen continu onder de aandacht brengen van talentvolle werkzoekenden, onder meer via de eigen social-mediakanalen, waarop de bedrijfscultuur ook op andere manieren duidelijk naar voren komt.

“Ctac is een innovatief en professioneel bedrijf, waar kwaliteit voorop staat – en dat merk je”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Naast kwaliteit en professionaliteit vinden we de sfeer en de samenwerking tussen collega’s belangrijk. Ook kenmerkend is dat we continu investeren. In onszelf, in elkaar en in de toekomst. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in gesprekken met collega’s juist dat het meest genoemd wordt als onderscheidende factor. Met onze ‘Neem voorsprong op de toekomst’-campagne hopen we nieuw talent aan te trekken dat zich herkent in onze ambities.”Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL