FrieslandCampina onderzoekt mogelijkheden bouw duurzame productielocatie voor zuivel

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 13/03/2019 16:18
Koninklijke FrieslandCampina N.V. onderzoekt mogelijkheden voor de bouw van een duurzame en innovatieve productielocatie voor zuivel in Nederland. De productielocatie is bedoeld voor de verwerking van ledenmelk tot dagverse zuivelproducten, ingrediënten die worden gebruikt voor de productie van kinder- en ouderenvoeding, en voor de productie van kaas. Bij de ontwikkeling staan de nieuwste inzichten op het gebied van technologie en duurzaamheid centraal.

Met deze nieuwe locatie vergroot FrieslandCampina de flexibiliteit van zijn verwerkingscapaciteit in verband met de toenemende marktvraag naar speciale melkstromen en anticipeert het op de verwachte groei in de komende jaren. Vanwege de potentiële omvang van de nieuwe productievoorziening, alsmede de gestelde eisen op het gebied van duurzaamheid en techniek, wordt uitgegaan van nieuwbouw.

De melk die zal worden verwerkt is afkomstig van de leden-melkveehouders van FrieslandCampina. De zuivelproducten en ingrediënten zullen worden verkocht aan onder meer internationale klanten. Financiële details en informatie over het aantal werknemers worden niet bekendgemaakt.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL