Round Hill Capital. bericht.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 13/07/2017 11:05
Round Hill Capital
Koopt een woningenportefeuille in Nederland van 449 woningen met een totale waarde van ongeveer EUR 47 miljoen.
Amsterdam 13 juli 2017 – Round Hill Capital (“Round Hill”), een vooraanstaande Europese gespecialiseerde investeerder, developer en asset manager in vastgoed, heeft op 22 juni een aankoop van een Nederlandse woningenportefeuille met een totale waarde van ongeveer EUR 47 miljoen afgerond. De portefeuille bestaat uit 398 appartementen en 51 eengezins woningen woningen, met een totale oppervlakte van 30.390 m2 en is overgenomen van Daelmans Vastgoed.

Gedurende de afgelopen drie jaar heeft Round Hill haar residentiële investment en asset management platform opgebouwd door succesvol en consistent portefeuilles aan te kopen. Middels deze acquisitie wordt de totale portefeuille vergroot tot circa 9.500 woningen. Round Hill heeft sinds haar oprichting meer dan 100.000 residentiele units in Europa gekocht en beheerd en is één van de grootste private woningbeleggers in Nederland en Tsjechië.

De transactie werd juridisch begeleid door Loyens & Loeff. De portfolio wordt gefinancierd door ABN Amro. Daelmans Vastgoed werd bij de verkoop geadviseerd door Van Dijk en en Cate Vastgoed Adviseurs en juridisch begeleid door AchtenvanGent Notarissen.

Michael Bickford, oprichter en CEO van Round Hill Capital over de acquisitie:

“Round Hill heeft een bewezen staat van dienst waar het gaat om investeren in en beheren van residentieel vastgoed in Europa. Deze acquisitie bevestigt onze toewijding aan onze activiteiten in Nederland en andere target markten en is in lijn met onze Europese investeringsstrategie in woningen. We zullen onze woningportefeuille op een verantwoordelijke en betrouwbare wijze blijven beheren om ervoor te zorgen dat onze huurders profijt zullen hebben van onze lange termijn focus en van onze expertise in beheer van residentieel vastgoed.”

Jeroen Gorissen, Portefeuille Manager Daelmans Vastgoed:

“Het besluit om te verkopen is ingegeven door onze intentie om ons meer te richten op onze kerngebieden. De opbrengsten uit deze verkoop zullen worden geherinvesteerd met als resultaat een verjonging van onze portefeuille. De eerste aankopen zullen binnenkort afgerond worden”.

- EINDE -

Over Round Hill Capital

Round Hill Capital is een vooraanstaande Europese gespecialiseerde investeerder en asset manager in vastgoed. Round Hill Capital heeft een bewezen staat van dienst waar het gaat om het succesvol identificeren en aankopen van hoogwaardig Europees vastgoed.

Round Hill Capital is een ervaren investeerder met een focus op het initiëren van vastgoed ondernemingen en heeft met succes meer dan 100.000 residentiële units in Europa gekocht en beheerd. Round Hill is momenteel één van de grootste woningbeleggers in verschillende Europese landen.

Round Hill Capital heeft een track record op het gebied van hoge risico gewogen rendementen en investeert en beheert vastgoed samen met een aantal van 's werelds toonaangevende instellingen en particuliere investeerders.

Meer informatie over Round Hill Capital is beschikbaar op: www.roundhillcapital.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL