TKH houdt 59,6% van alle uitstaande aandelen Augusta

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 27/06/2012 10:41
· Biedingsperiode liep af op 22 juni 2012 (24.00 CEST).
· Aan alle voorwaarden van het bod is voldaan.
· Na-aanmeldingstermijn loopt tot en met 11 juli 2012 (24.00 CEST).

Bij het aflopen van de biedingsperiode op 22 juni 2012, is 53,34% van alle uitstaande aandelen van Augusta Technologie AG (ISIN DE000A0D6612/WKN A0D 661 - "Augusta") (exclusief de door Augusta zelf gehouden aandelen in haar eigen kapitaal), onder het openbaar overnamebod ("bod") van TKH Technologie Deutschland AG, een indirecte 100-procent dochter van TKH Group NV (NYSE Euronext Amsterdam, AMS: TWEKA - "TKH" ) aangeboden.

Bovendien heeft TKH 6,18% van alle uitstaande Augusta aandelen verworven buiten het bod en houdt de onderneming financiële instrumenten, die het recht geven om 0,09% van alle uitstaande aandelen in Augusta te verwerven. In totaal heeft TKH zich tot nu toe van 59,6% van alle uitstaande aandelen van Augusta verzekerd.

Aan de biedingsvoorwaarde van een minimaal aanmeldingsniveau van 50% plus één aandeel van alle door Augusta uitgegeven aandelen per het aflopen van de biedingsperiode, minus alle door Augusta zelf gehouden aandelen in haar eigen kapitaal, is daarmee voldaan. Aan alle overige voorwaarden in het biedingsbericht, zoals deze op 6 juni 2012 zijn gewijzigd, is eveneens voldaan.

Aandeelhouders van Augusta die hun aandelen nog niet onder het bod aangeboden hebben, kunnen dit nog doen binnen de na-aanmeldingstermijn, die loopt tot en met 11 juli 2012, middernacht (24.00 CEST).

TKH heeft haar beslissing aangaande het uitbrengen van een openbaar bod aan alle aandeelhouders van Augusta aangekondigd op 3 april 2012 en heeft het biedingsbericht gepubliceerd op 11 mei 2012.

Zowel de Raad van Bestuur als de Raad van Commissarissen van Augusta zijn van mening dat het overnamebod vanuit strategisch perspectief voordelig is en dat de geboden prijs aantrekkelijk is. In hun berichtgeving van 15 mei 2012, geven zowel de Raad van Bestuur als de Raad van Commissarissen aan, het bod te ondersteunen en bevelen aandeelhouders Augusta aan het bod te accepteren.

Het biedingsbericht waarin de details van het openbaar bod zijn opgenomen, alsmede de documentatie over de aanpassing aan het bod, zijn online gepubliceerd op www.tkhgroup.com in het Duits en in een niet-bindende Engelse vertaling.

Haaksbergen, 27 juni 2012

Raad van Bestuur



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL