TKH, aandeelhouders Optelecom-NKF stemmen in met overname door TKH.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 26/01/2011 08:13
In navolging van het op 11 november 2010 aangekondigde voornemen van TKH om de activiteiten van Optelecom-NKF Inc., gevestigd te Germantown, Verenigde Staten (NASDAQ: OPTC, "Optelecom-NKF") over te nemen, maakt TKH bekend dat in de gisteren gehouden Buitengewone Aandeelhoudersvergadering van Optelecom-NKF, de aandeelhouders hebben ingestemd met de voorgestelde overname door TKH zoals vastgelegd in de fusieovereenkomst tussen beide partijen. TKH zal alle aandelen in Optelecom-NKF verwerven tegen $ 2,45 per aandeel in contanten. De totale overnamesom bedraagt $ 9,2 miljoen.

De transactie zal naar verwachting op 27 januari 2011 worden afgerond, onder voorwaarde dat de gebruikelijke contractuele bepalingen uit de fusieovereenkomst worden nageleefd.

Na afronding zullen de activiteiten van Optelecom-NKF worden ondergebracht in het security-cluster van TKH, dat deel uitmaakt van het business segment Building Solutions. De strategische fit tussen TKH en Optelecom-NKF is uitstekend. De portfolio van Optelecom-NKF is complementair aan TKH's bestaande portfolio. Deze acquisitie sluit ook aan bij de doelstellingen van TKH om de omzet van security systems verder uit te bouwen tot 20% van de totaalomzet.

Haaksbergen, 26 januari 2011




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL