Koninklijke Ten Cate NV : Vaststelling dividend TenCate over 2013 + benoeming

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 17/04/2014 17:57
In de algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Ten Cate N.V. op donderdag 17 april 2014 is het dividend over het boekjaar 2013 vastgesteld op € 0,50 (2012: € 0,50) per gewoon aandeel van € 2,50 nominaal.

Het dividend wordt naar keuze van aandeelhouders geheel in contanten beschikbaar gesteld dan wel in gewone aandelen ten laste van de agioreserve.

Op de uitkering in contanten zal 15% dividendbelasting worden ingehouden.

De waarde van het stockdividend zal de waarde van het contante dividend met
0 tot 3% overtreffen.

Notering ex-dividend zal plaatsvinden op woensdag 23 april 2014. De record date voor het dividend is vastgesteld op vrijdag 25 april 2014 na beurs. Aandeelhouders wordt tot 15:00 uur CET op vrijdag 9 mei 2014 via hun bank of commissionair de gelegenheid geboden hun keuze met betrekking tot het keuzedividend kenbaar te maken. Zo spoedig mogelijk daarna wordt de omwisselverhouding van het keuzedividend bekendgemaakt. Het dividend wordt vanaf woensdag 14 mei 2014 betaalbaar gesteld.

Benoeming lid raad van bestuur en lid raad van commissarissen TenCate
Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Ten Cate N.V. (TenCate) op donderdag 17 april 2014 in Almelo is de heer drs. E.J.F. Bos RA benoemd tot lid van de raad van bestuur met de titel van chief financial officer, voor een periode van vier jaar. Mevrouw mr. M.J. Oudeman is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van TenCate, eveneens voor een termijn van vier jaar.

De heer E.J.F. (Eef) Bos RA (1961) was sinds 1 juli 2013 concerndirecteur financiën van Koninklijke Ten Cate N.V. en voorheen controller van TenCate Advanced Armour. De heer Bos heeft een universitaire achtergrond op het gebied van accountancy en bedrijfseconomie. Eerder was de heer Bos werkzaam bij Royal Lankhorst Euronete Group, Grontmij Nederland, Oranjewoud en Unilever.

Mevrouw mr. M.J. (Marjan) Oudeman (1958) is voorzitter van het college van bestuur van de Universiteit van Utrecht. Voorheen was mevrouw Oudeman werkzaam als lid van het executive committee van AkzoNobel N.V., lid van het executive committee van Corus Group, als managing director Corus Strip Products IJmuiden en directievoorzitter Corus Nederland B.V. en Corus Staal B.V.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL