Smit Internationale NV : aandeelhouders SmitWijs Towage besluiten door te gaan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 22/07/2005 15:10
Beide aandeelhouders, Smit Internationale NV (50%) en SvitzerWijsmuller (50%) maken bekend dat zij gezamenlijk hebben besloten door te gaan met de joint venture op het gebied van de zeesleepvaart en dat zij ernaar streven marktleider te blijven. Vanaf 29 augustus zal, vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, Managing Director Aart Brand de joint venture verlaten. Langs deze weg willen wij de heer Brand, die ruim 40 jaar voor zowel de SMIT organisatie als ook SmitWijs heeft gewerkt, bedanken voor zijn inspanningen. De heer Brand zal tot het einde van dit jaar beschikbaar blijven als Senior Advisor.

De heer Brand zal worden opgevolgd door de heer Jord Veldman. De heer Veldman is afkomstig van SvitzerWijsmuller waar hij thans als Regional Manager Americas werkzaam is. De heer Hans van der Donck, General Manager van SmitWijs, zal zijn huidige werkzaamheden blijven voortzetten.

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen en wij hopen dat zij ons bij deze nieuwe start zullen blijven steunen.

Bedrijfsprofiel
SMIT heeft een traditie van meer dan 160 jaar dienstverlening in de maritieme sector. Met de combinatie van kennis, ervaring en adequaat materieel heeft SMIT een uitstekende reputatie opgebouwd. De dienstverlening van SMIT richt zich voornamelijk op rederijen, producenten in de olie- en LNG-industrie, verzekeraars en overheden. SMIT conformeert zich aan de hoogste standaarden op het gebied van Veiligheid, Gezondheid, Milieu & Kwaliteit.

De diensten van SMIT zijn ondergebracht in vier Divisies:
* Harbour Towage: havensleepdiensten en gerelateerde maritieme diensten.

* Terminals: sleepdiensten en aanverwante maritieme en management diensten aan offshore en onshore terminals.

* Salvage: berging, wrakopruiming, milieuzorg en advisering.

* Transport & Heavy Lift: pontonverhuur, zwaar transport, (zee)sleepvaart, zwaar hijswerk, uitvoering en ondersteuning van maritieme projecten.
Bron : Smit Internationale NV




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL