KAS BANK gaat verhuizen naar Amsterdam-Zuidoost

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 27/03/2017 16:39
Na 211 jaar kantoor gehouden te hebben in de Amsterdamse binnenstad vestigt KAS BANK in september dit jaar het hoofdkantoor aan De Entree 500 in Amsterdam-Zuidoost, een pand van ruim 6.000 m2. Wij zien ernaar uit om u van hieruit nog beter van dienst te zijn.

Verhuizing naar een modern en ruim kantoor
De verhuizing staat gepland voor september dit jaar. Met deze verhuizing geven wij verder invulling aan onze ambitie om de beste administratiebank van Nederland te worden letterlijk en figuurlijk vorm. Zo is de inrichting volledig afgestemd op de ketenstructuur van onze dienstverlening. De lichte en ruim opgezette werkplekken bevorderen een bedrijfscultuur waarin klantgerichtheid, productontwikkeling en samenwerken in multidisciplinaire teams centraal staan. Daarnaast voldoet dit energiezuinige kantoor aan de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doelstellingen van de bank.

Goede bereikbaarheid
Voor u biedt ons nieuwe pand een aantal duidelijke voordelen, zoals ruime parkeergelegenheid (51 parkeerplaatsen), goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en multifunctionele vergaderfaciliteiten. Het NS station Bijlmer Arena ligt op loopafstand van ons nieuwe kantoor. Meerdere buslijnen stoppen nagenoeg voor de deur.

Kas bank vandaag gevraagd op EUR 9,929 +22ct vol. 13.676
Toch zijn straks alle bezit ten gelde gemaakt en wat blijft er dan over van de Kas Bank. Wat zal er gebeuren als de overname van Delta Lloyd geeffectueerd is met de rekening die bij de Kas bank lopen? Zullen die bij de Kas Bank blijven?
Waar heeft NN groep die NU? Het zal ons niet verbazen dat die bij de ING zijn gebleven na de afsplitsing.

Fijne avond en eet smakelijk.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL