Philip Nijenhuis treedt terug als adviseur

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/12/2017 07:46
RoodMicrotec, maakt bekend dat Philip Nijenhuis met ingang van 31 december 2017 terugtreedt als adviseur.

De onderneming nadert de finale fase van de herstructurering en voltooit de implementatie van zijn lange termijn business strategie. Philip Nijenhuis zal gebruik maken van zijn volledige pensionering.

De board van de onderneming maakt gebruik van de mogelijkheid om Philip te bedanken voor zijn advies, ondersteuning en toewijding gedurende de overgangsfase na zijn terugtreden als Chief Executive Officer in 2016.

"Philip's leiderschap en inspiratie voor het bedrijf zijn altijd uitmuntend geweest, evenals zijn onbegrensde passie. Het samenbrengen van Rood en Microtec en de daaruit voortvloeiende, toonaangevende leverancier RoodMicrotec in de semi-conductor industrie, was een grote uitdaging en een resultaat waar hij buitengewoon trots op mag zijn. Wij allen wensen hem een welverdiend pensioen" zei Vic Tee, president commissaris.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het Verenigd Koninkrijk (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor meer informatie visit: http://www.roodmicrotec.com


Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL