Dividendvoorstel Neways goedgekeurd

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/04/2019 06:52
Son, 11 april 2019 – Neways Electronics International N.V. (Euronext: NEWAY) (“Neways” ofwel de “Onderneming”) maakt vandaag bekend dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (de “AVA”) het dividend over het boekjaar 2018 heeft vastgesteld op € 0,48 per gewoon aandeel, uit te keren in contanten. Daarnaast is tijdens de AVA de herbenoeming van de heer Peter van Bommel als lid van de Raad van Commissarissen goedgekeurd.

Dividend
Het dividend van € 0,48 per aandeel zal aan de aandeelhouders worden uitgekeerd in contanten en betreft een pay-out ratio van 40% op basis van de nettowinst. Notering ex-dividend zal op 15 april 2019 plaatsvinden. De record date is vastgesteld op 16 april 2019, nabeurs. Houders van gewone aandelen ontvangen het dividend via hun bank of commissionair waar hun aandelen op 16 april 2019 nabeurs geadministreerd zijn. Betaalbaarstelling vindt plaats vanaf 23 april 2019.

Herbenoeming lid Raad van Commissarissen
Tijdens de AVA hebben de aandeelhouders ingestemd met de herbenoeming van de heer Peter van Bommel (1957) als lid van de Raad van Commissarissen. De heer van Bommel trad in 2015 toe tot de Raad van Commissarissen van Neways.

EINDE
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL