Antea Group zet stevig in op doorontwikkeling Best Value

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 15/05/2018 13:24
Met maar liefst vier afstudeerders zet Antea Group zwaar in op kennisontwikkeling en de verdieping van Best Value. De vier studenten doen onderzoek naar de combinatie van actuele en praktische thema’s in relatie tot Best Value.
Eén van de onderzoeksvragen is hoe Best Value kan bijdragen aan Circulair Aanbesteden. Masterstudent Construction, Management & Engineering (CME) Anna van Veenen aan de Technische Universiteit Delft gaat zich hiermee bezighouden. Rachel Bwatoe, Bachelor student aan het Windesheim Flevoland, onderzoekt de relatie tussen Systeemgerichte Contractbeheersing en Best Value. Bart van de Pol, Masterstudent CME aan de Universiteit Twente onderzoekt de impact van Best Value op de transactiekosten bij een Best Value aanbesteding en Wessel Verhaar, Masterstudent Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzoekt de maatschappelijke impact van Best Value in een bestuursrechterlijke omgeving.

Het Best Value team van Antea Group telt veertig adviseurs waarvan één A en twee A+ gecertificeerde consultants. Met de inzet op wetenschappelijk onderzoek naar Best Value wil Antea Group de toepasbaarheid en objectieve waarde van de samenwerkingsvorm verder ontwikkelen.

Meer weten over de Best Value diensten van Antea Group of de afstudeeronderzoeken? Neem contact op met Frank Smit of het Adviesteam Best Value.
zie op
https://www.anteagroup.nl/nl/artikel/best-value-adviseursBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL