CEO Lavide Treedt af en beëindigd dienstverband

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/10/2018 07:00
Per 7 oktober ’18 treedt Vincent Poorter (Poorter) terug als CEO van Lavide. Per 14 oktober ’18 zal ook het dienstverband met Lavide worden beëindigd.

Binnen Lavide bestaat er een verschil van inzicht over de te bewandelende route om een nieuwe controlerend accountant aan te stellen. Poorter meent er goed aan te doen plaats te maken voor een nieuwe CEO met een netwerk binnen de 9 accountantskantoren met een OOB vergunning om een gecontroleerde jaarrekening over 2018 in 2019 te kunnen verzorgen. Na gesprekken met de AFM en NBA is gebleken dat er momenteel geen wetgeving bestaat welke accountantskantoren met een OOB vergunning tot acceptatie verplicht van beursgenoteerde bedrijven

Een vacature wordt open gezet, tijdelijk wordt de functie van CEO waargenomen door bestuurder A.A.G.A. Franken.

De RvC dankt de heer Poorter voor zijn inzet voor Lavide gedurende de afgelopen 3 jaar en verwacht dat de ingezette weg om Lavide van een leeg beursfonds tot een actieve vennootschap met toekomst perspectief om te vormen de komende periode verder tot wasdom zal komen.


tijd 09.32
Lavide EUR 0,45 -3,6ct vol. 14 sts, in Canada verandert de prijszetting dan niet en laten ze de oude prijs staan. Dat is correcter.

Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL