Heijmans ontvangt voorlopige gunning N280 Roermond

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 09/04/2018 07:21
Provincie Limburg heeft de opdracht N280 Roermond voorlopig gegund aan Heijmans. De opdracht omvat onder andere de aanleg van een verdiepte ligging, een parallelstructuur en twee ongelijkvloerse kruisingen. Ook de Looskade wordt opgehoogd en opnieuw ingericht. De opdracht (engineering & construct) heeft een waarde van € 37 miljoen.

De N280 is de belangrijkste oost-westverbinding in Midden-Limburg. In Roermond is het verkeer op deze weg in de afgelopen jaren drukker geworden. Daarom willen de Provincie Limburg en de gemeente Roermond dat de doorstroming en de verkeersafwikkeling van en naar de stad verbetert en er een betere verbinding komt tussen de gemeenten Roermond en Leudal. Ook moet de N280 beter aansluiten op de A2, de A73 en de B52 naar Duitsland. De vernieuwing van deze weg leidt tot betere doorstroming, bereikbaarheid en veiligheid.

tijd 09.09
De Smallcap 1.059,29 +2,28 +0,22% Heijmans EUR 9,70 +18ct vol. 13.036
Beleggers willen het gevaar (nog) niet zien bij dit fonds. De parels zijn er niet meer.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL