Boskalis verwerft belangrijk contract voor transport LNG-modules

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 07/02/2019 08:04
Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft een contract verworven voor het transport van een groot aantal modules bestemd voor een Noord-Amerikaanse LNG-exportfaciliteit. De contractwaarde bedraagt circa USD 55 miljoen met opties tot meerwerk met een waarde tot USD 30 miljoen.

De werkzaamheden omvatten het logistiek management en transport van een groot aantal modules van een productiewerf in China naar Noord-Amerika. Het contract zorgt vanaf het tweede kwartaal 2021 tot het derde kwartaal 2022 voor een bezetting van twee high-end zware-ladingschepen met open achtersteven.

De strategie van Boskalis is gericht op de lange termijn macro-economische trends die de wereldwijde vraag opdrijven op onze markten: de groei van de wereldhandel, stijgende energieconsumptie, de groeiende wereldbevolking en de uitdagingen die gepaard gaan met klimaatverandering. Dit project komt tegemoet aan de stijgende energieconsumptie waarbij LNG een belangrijke schakel vormt in de energietransitie.

lees verder op en zie de foto
http://hugin.info/130721/R/2233885/878910.pdf



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL