Deutsche Bahn AG kent contract toe aan joint-venture met BAM voor tweede metrolijn München

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 04/12/2018 11:07
Bunnik, 4 december 2018 – Deutsche Bahn AG heeft de opdracht voor de realisering van twee grote deelprojecten voor een nieuwe metrolijn in München toegekend aan een joint-venture, gevormd door Wayss & Freytag Ingenieurbau AG (de Duitse infrabouwer van Koninklijke BAM Groep nv), Max Bögl Stiftung & Co. KG, Ed. Züblin AG en Bauer Spezialtiefbau GmbH. De opdrachtsom voor de bouwcombinatie bedraagt € 676 miljoen.

De bouwcombinatie is verantwoordelijk voor de aanleg van de westelijke tunnelsectie tussen de Donnersbergerbrug en station Marienhof en voor de bouw van een ondergronds metrostation bij het Centraal Station van München. De uitvoering van de werkzaamheden start in 2019.

Vorige maand verwierf dezelfde bouwcombinatie opdracht voor het westelijke tracédeel van de nieuwe metrolijn, dat bovengronds wordt gerealiseerd tussen de Donnersbergerbrug en station Laim. Met deze werkzaamheden is een bedrag gemoeid van € 189 miljoen.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL