BAM verwerft opdracht voor renovatie kantoor- en appartementencomplex in Londen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 15/12/2015 10:49
14 december 2015 - BAM Construct UK Ltd


Bunnik, 14 december 2015 – Projectontwikkelaar Anquila Corporation Ltd uit Hongkong heeft BAM Construct UK opdracht verleend voor ontwerp en verbouw van een kantoor- en appartementencomplex in stadsdeel Westminster. Het project, gesitueerd nabij de parlementsgebouwen en Westminster Abbey, omvat drie gebouwen die ingrijpend worden gemoderniseerd en uitgebreid. Het ontwerp is van de architect Fletcher Priest.

Na voltooiing van de werkzaamheden omvat het complex genaamd 1, 2 & 3 Buckingham Green een torengebouw met 65 luxe huurappartementen en vier kantoorverdiepingen, alsmede twee lagere bouwblokken met in totaal ruim 3.000 m² kantooroppervlak en 1.100 m² commerciële ruimten.

Belangrijk onderdeel van het project is de inrichting van de openbare ruimte rond het complex, waarmee de huidige naargeestige omgeving verandert in een aantrekkelijk verblijfsgebied. Naar verwachting zal BAM Construct UK het project eind 2017 afronden.

+

Kindvriendelijke wijk op loopafstand van oude centrum
Oud-Beijerland, 14 december 2015 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het startsein voor de bouw gegeven van de laatste achttien woningen in het plan Nieuw Rustburg, de nieuwe woonwijk tussen de Spuidijk en Zinkweg in Oud-Beijerland. Begin september zijn de woningen uit de eerste fase opgeleverd. In totaal komen er 41 woningen binnen Nieuw Rustburg.

Actueel woningaanbod
De achttien eengezinswoningen die nu in aanbouw gaan, worden gerealiseerd in vier blokken in een ruime setting met optimale privacy voor de bewoners. De nieuwe woonwijk wordt op loopafstand van het oude centrum gerealiseerd. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen, scholen en speelruimtes voor kinderen aanwezig. De prijzen voor de eengezinswoningen met keuken en sanitair zijn vanaf € 240.500,- v.o.n. Er is veel belangstelling voor de woningen. Naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2016 opgeleverd. Meer informatie over het actuele woningaanbod en het project is te vinden op www.nieuwrustburg.nl.

Nieuw Rustburg

Nieuw Rustburg ligt aan de rand van Oud-Beijerland tussen de Zinkweg en Spuidijk. De ligging tussen de dijk en de toegangsweg geeft de wijk een geborgen karakter. Het historische centrum en het recreatiegebied het Spui bevinden zich op loopafstand. Het nieuwbouwproject bestaat in totaal uit negentien appartementen, vier dijkwoningen en achttien eengezinswoningen. Het ontwerp van het gebouw sluit fraai aan op dat van de naastgelegen dijk- en eengezinswoningen en vormt eveneens een harmonieus geheel met de bestaande bebouwing van de Zoomwijck. Modern en met een knipoog naar het verleden. Het ontwerp van de woningen komt van Maat Architecten uit Rotterdam. De realisatie is in handen van Stebru.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL