Hornbach naar de hoofdstad

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 06/09/2015 07:55
Bouwmarkt kiest voor Nederlandse bouwer.
Er komt een Hornbach in Amsterdam. Dat maakte de projectbouwmarktketen vandaag bekend. Deze twaalfde Hornbach in Nederland verrijst langs de A10 in Sloterdijk. BAM Bouw en Techniek zal deze nieuwe vestiging realiseren.

De bouw van deze vestiging (met bouwmarkt, tuincentrum én drive-in) van circa vier voetbalvelden groot start in september 2015. “Hornbach is nu achttien jaar in Nederland gevestigd”, schetst algemeen directeur Evert de Goede het grote plaatje. “Het is mooi dat nu ook de mensen in en rondom de hoofdstad gebruik kunnen maken van onze projectbouwmarkt. Sloterdijk is een deel van de stad met een enorm potentieel qua ruimte en bereikbaarheid. Onze nieuwe vestiging zal zeker helpen dit gebied opnieuw in beweging te brengen.”

Geleen, Best en nu Amsterdam
Het zijn drukke tijden voor Hornbach. Gisteren was de langverwachte opening van de nieuwbouw van Hornbach Geleen en dit najaar (op 4 november) gaat de nieuwe vestiging in Best open. Dat Hornbach in de immer voortdurende zoektocht naar nieuwe locaties nu voet aan Amsterdamse grond krijgt, is een nieuwe mijlpaal in de historie van het van oorsprong Duitse familiebedrijf. “Het is inmiddels wel duidelijk dat Nederland vruchtbare bodem is voor ons concept”, zegt Evert de Goede. “Onze stip aan de horizon is 25 vestigingen. We zijn op de goede weg en zien volop mogelijkheden voor nieuwe vestigingen. Dat een stad als Amsterdam ruimte heeft voor een bouwmarkt van onze omvang, betekent dat we vol goede moed aan de weg kunnen blijven timmeren.”



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL