ARCADIS in raamovereenkomst onderzoek en advies voor luchtvaart en luchthavens

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 22/06/2015 13:56
ARCADIS, de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en adviesorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving, is door het ministerie van Infrastructuur en Milieu geselecteerd voor het raamcontract ‘Luchtvaart en Luchthavens’. ARCADIS werkt in dit contract samen met de bedrijven ADECS Airinfra, CE Delft, MovingDot en TAKS. Het raamcontract heeft een looptijd van twee jaar, met tweemaal een optie tot verlening van elk één jaar. In het contract zijn drie partijen toegelaten. De twee andere partijen zijn Stichting NLR, en To70. Dat maakte ARCADIS maandag bekend.

Binnen dit raamcontract worden opdrachten gevraagd die betrekking hebben op advies en onderzoek over vraagstukken op het beleidsterrein van DG Bereikbaarheid en DG Ruimte en Water. De nadruk van advies en onderzoek ligt op luchthavens en luchtvaart. Dan gaat het vooral om het samenspel met de gebruikers voor vervoer van personen en goederen, luchtverkeer, verkeersroutes in de lucht en op de grond, vliegveiligheid, externe veiligheid, geluid, en overige effecten. Maar ook de relatie van de luchthaven met haar omgeving maakt deel uit van dit contract.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL