Update inzake het voorgenomen openbaar bod van Saxo Bank op BinckBank

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 14/01/2019 07:20
Amsterdam, Nederland / Kopenhagen, Denemarken - 14 januari 2019
Verwezen wordt naar het gezamenlijke persbericht van BinckBank en Saxo Bank van 17 december 2018 met betrekking tot het voorgenomen aanbevolen openbaar bod van Saxo Bank van EUR 6.35 (cum dividend) in contanten per geplaatst en uitstaand aandeel in BinckBank (het Bod).

Ingevolge het bepaalde in artikel 7 lid 1 sub a Bob, waarin is bepaald dat binnen vier weken na aankondiging van een voorgenomen openbaar bod een openbare mededeling is vereist met daarin een update over dat bod, geven BinckBank en Saxo Bank hierbij gezamenlijk voornoemde update met betrekking tot het Bod.

BinckBank en Saxo Bank bevestigen dat zij goede voortgang boeken met de voorbereiding van het Bod. Saxo Bank verwacht in het begin van februari 2019 een verzoek tot goedkeuring van het biedingsbericht in te dienen bij de Stichting Autoriteit Financiƫle Markten, en dus binnen de naar Nederlands recht van toepassing zijnde wettelijke termijn.

Verder bevestigen BinckBank en Saxo Bank dat het proces om de benodigde toezichtrechtelijke goedkeuringen te verkrijgen voor het Bod vordert. Op basis van de benodigde stappen en onder voorbehoud van de verkrijging van de benodigde goedkeuringen, verwachten BinckBank en Saxo Bank dat het Bod zal worden afgerond tegen het einde van het tweede kwartaal of in de eerste helft van het derde kwartaal van 2019.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL