Vopak kondigt wijzigingen aan in de samenstelling van de Raad van Commissarissen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 29/10/2014 07:45
Koninklijke Vopak N.V. maakt bekend dat de heer M. van der Vorm heeft besloten af te zullen treden als lid van de Raad van Commissarissen van Vopak met ingang van 18 december 2014, volgend op zijn besluit om de Raad van Bestuur van HAL Holding N.V. te verlaten (zoals op 6 augustus 2014 aangekondigd door HAL Holding N.V.).
De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur danken de heer Van der Vorm voor de belangrijke rol die hij voor Vopak heeft vervuld.
Op 18 december 2014 zal een Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders plaatsvinden waarin zal worden voorgesteld om de heer M.F. Groot te benoemen als lid van de Raad van Commissarissen per die datum. De heer Groot is in de afgelopen 25 jaar werkzaam geweest bij HAL Holding N.V., sinds 1 oktober 2014 als Voorzitter van de Raad van Bestuur.
De formele kennisgeving van de Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders, de Agenda en de Aandeelhouderscirculaire zijn per heden beschikbaar op de website van Vopak.

reactie XEA.nl
Dhr. v.d. Vorm heeft zelf een nieuwe man van zijn bedrijf HAL naar voor geschoven.

ROTTERDAM -
Tankopslagbedrijf Vopak houdt de vaart erin bij de herstructurering die het in juli aankondigde. Het bedrijf zou werken aan een verkoop van enkele kleinere terminals in Zweden en Finland.
Dat melden bronnen in de markt. Vopak werkt in totaal met een lijst van 15 terminals waarin het zijn belangen van de hand wil doen. De meeste daarvan liggen volgens ingewijden in Europa, waar de olieopslag het moeilijker heeft dan in groeimarkt Aziƫ.
In totaal zal Vopak maximaal 4% van zijn ebitda verkopen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL