Canon en Océ richten blik op nummer 1 positie in China

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 19/05/2011 09:09
Venlo, 19 mei 2011 - Canon China en Océ liggen op schema om de grootste speler te worden op de Chinese markt voor professioneel digitaal printen. Dit werd vandaag tijdens de persconferentie op de Canon Expo in Sjanghai bekend gemaakt. Met de gezamenlijke marktbewerking wordt de verkoop, distributie en service bedoeld in de digitale printingmarkt voor met name hoogvolume printers, breedformaat printers en printers voor de grafische markt.

Canon en Océ op schema om grootste speler in Chinese printmarkt te worden
Canon en Océ versterken gezamenlijke bewerking Aziatische printmarkt
Canon en Océ maken gebruik van gezamenlijke technologie en distributie
Ondanks invloed aardbeving, tsunami in Japan, sterke omzetgroei verwacht
Chinese grafische sector 95% offset en voor maar 5% op digitaal overgestapt
Quotes
"Onze strategie is er op gericht om samen met Océ de grootste aanbieder te worden in de Chinese en Aziatische professionele digitale printing markt. Canon China heeft in 2010 een omzetgroei van 40% gehaald en verwacht, ondanks de invloed van de aardbeving en tsunami in Japan, eveneens een sterke groei van de verkopen dit jaar."
Hideki Ozawa, President, Canon Asia Marketing Group and CEO, Canon China

"In de Chinese markt is Océ marktleider in het hoogvolume transactieprinten en de direct mail printingmarkt en heeft het leidende posities in de markt voor breedformaat printen en grafische toepassingen. Ook in de komende tijd zal Océ zicht richten op klanten in deze markten. Wij verwachten een sterkere groei in de Chinese en Aziatische markten door de combinatie van Océ’s expertise met de kracht van Canon’s verkoop en marketing apparaat."
Anton Schaaf, Chief Technology & Operating Officer, Océ N.V.

"Océ verwacht dit jaar een omzetgroei van tenminste 10% in de Chinese markt. Op de wereldmarkt is de grafische sector nog voor 90% werkzaam in offset technologie terwijl 10% van de sector werkt op digitale technologie. In China werkt de grafische sector voor 95% in offset en is slechts 5% op digitale technologie overgestapt. De totale wereldwijde printing markt wordt geschat op USD 650 miljard; de markt in de Verenigde Staten op USD 180 miljard. De Japanse printing markt wordt geschat op USD 95 miljard en de Chinese printing markt op USD 70 miljard (bron: PIRA studies). Jaarlijks groeit de Chinese printing markt met minimaal 10% terwijl de totale Japanse en Amerikaanse printing markt licht daalt. Het digitale deel op beide markten groeit gestaag."
Wilbert Verheyen, Managing Director, Océ China.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL