Océ en Canon lanceren eerste gezamenlijke printer

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 22/03/2011 15:49
Venlo, Nederland, Washington, Verenigde Staten, Barcelona, Spanje, 22 maart 2011 - Vandaag lanceren Océ en Canon de eerste digitale kleurenprinter die gezamenlijk is ontwikkeld, sinds Canon en Océ in maart 2010 zijn gaan samenwerken. Sinds die tijd werken beide ondernemingen samen aan de ontwikkeling van nieuwe printers en document-diensten.
De introductie van de printer, de Canon imagePRESS 7010 VPS, vond gelijktijdig plaats tijdens de opening van vakbeurzen in Washington (V.S.) en Barcelona (Spanje). De Canon imagePRESS 7010 VPS bestaat uit hardware van Canon en PRISMA software van Océ . Dat maakt de nieuwe snelle losblad-printer geschikt voor grootgebruikers van digitaal printen, zoals drukkerijen, onderwijsinstellingen, banken en direct marketing bedrijven. De lancering markeert een mijlpaal sinds de aankondiging van het voorwaardelijk bod op Océ door Canon eind 2009, waarbij de technologische synergie tussen beide ondernemingen een vooraanstaande plaats innam.
Océ en Canon willen samen een leidende positie innemen in alle relevante segmenten van de printing industrie door samen een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande printers en aanverwante diensten te ontwikkelen. De vandaag gelanceerde Canon imagePRESS 7010 VPS is het eerste bewijs van die technologie samenwerking.

Océ en Canon: Samen sterker
In 2010 sloot Océ zich aan bij de Canon groep met de hoofdvestiging in Tokio, Japan, waardoor ’s werelds grootste leverancier in de printsector ontstond. Canon ontwikkelt, produceert en verkoopt een groeiend aanbod aan kopieermachines, printers, camera’s, optische en andere producten die tegemoet komen aan de vele verschillende behoeften van de klant. Bij de Canon groep werken wereldwijd ruim 197.000 mensen. De totale omzet in 2010 bedroeg ruim $45 miljard. Meer informatie kunt u vinden op www.canon.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL