Meer Océ printers naar India dankzij Canon

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 17/01/2011 17:01
Venlo, Nederland; New Delhi, India, 17 januari 2011 – Océ maakt vandaag bekend dat Canon via zijn verkoopkanalen in India met directe ingang een groot aantal printers van Océ in dit land gaat verkopen. Tijdens de opening van een grote vakbeurs in New Delhi ('Print Pack India'), maakten beide bedrijven vandaag gezamenlijk bekend dat zij samen in totaal ruim 50 verschillende productieprinters op de Indiase markt gaan aanbieden. Tot dusver bood Canon in India aan klanten een assortiment van 19 verschillende productieprinters, terwijl Océ via twee lokale distributeurs een beperkt aantal printers op de Indiase markt bracht.

Océ-printers via Canon-netwerk
Het nieuws over de samenwerking in India past in de strategie van de combinatie om in Azië Océ-printers aan te bieden via het bestaande netwerk van Canon. Canon Inc. is voor circa 90% eigenaar van Océ.

Ruim 50 verschillende productieprinters
Met een totaalaanbod van ruim 50 klein- en breedformaat productieprinters is de combinatie van Océ en Canon de grootste aanbieder van printers en aanverwante producten voor de zakelijke markt en overheden in India. De Indiase markt vertoont al jarenlange groei op het gebied van professionele printsystemen. Als gevolg van de snelle economische groei en het ontstaan van veel midden- en kleinbedrijven is er in India veel vraag naar digitale printers. In 2010 nam de omzet uit printing activiteiten van Canon in India met 50% toe.

India: “uitdagende groeikansen”
In een reactie zegt directeur Wil Snijders van Océ Emerging Markets & Direct Export: “In de wereldwijde printing markt zijn nergens zulke uitdagende groeikansen als in India. Ik kijk er naar uit om onze activiteiten aanzienlijk te laten groeien dankzij de samenwerking met Canon India. We hebben alles in huis om onze samenwerking succesvol te laten zijn.'




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL