Oce en Canon, WACHTTERMIJN VERENIGDE STATEN AFGELOPEN ZONDER TWEEDE VERZOEK

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 21/12/2009 06:54
Dit is een gezamenlijk persbericht van Canon Inc. en Océ N.V. ingevolge artikel 4 lid 3 van het Besluit openbare biedingen Wft en artikel 5:25i van de Wet op het financieel toezicht. Deze mededeling en de daaraan gerelateerde documentatie houden geen openbaar bod in op de geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van Océ N.V. Deze mededeling is niet voor vrijgave, publicatie of distributie, noch geheel of gedeeltelijk, direct of indirect, in of naar de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

21 december 2009 — Onder verwijzing naar de gezamenlijke persberichten van Canon Inc. (handelssymbool CAJ) ("Canon") en Océ N.V. (handelssymbool OCE) ("Océ") van 16 november 2009 met betrekking tot het door Canon voorgenomen en volledig uit eigen middelen te bekostigen openbaar bod in contanten, voor alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van Océ (de "Aandelen") tegen een prijs van € 8,60 per Aandeel (het "Bod") en 14 december 2009 met betrekking tot de voortgang van de voorbereidingen van het Bod.

Canon en Océ kondigen vandaag aan dat de wachttermijn van de Hart-Scott-Rodino Antitrust Improvements Act van 1976, als gewijzigd, is afgelopen op 18 december 2009 zonder dat een tweede verzoek is gedaan. De mededingingsprocedure in de Verenigde Staten is hiermee voltooid.

Goedkeuring van de Europese, Zwitserse en Taiwanese mededingingsautoriteiten moet nog worden verkregen, maar de meldingsprocedures liggen op schema.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL