Aanvang inkoopprogramma eigen aandelen Nutreco op 12 juni 2014

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/06/2014 07:52
Nutreco start op 12 juni 2014 met het inkopen van 1.400.000 eigen aandelen voor circa €45 miljoen. Het inkoopprogramma wordt uitgevoerd ten behoeve van toekomstige stockdividenden en aandelenplannen voor werknemers, zoals reeds aangekondigd in het persbericht van 6 februari 2014 over de 2013 resultaten.

Bovengenoemd inkoopprogramma zal worden uitgevoerd conform het mandaat zoals verleend tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 27 maart 2014. Binnen de limieten die daarbij gesteld zijn, zal de maximumprijs die betaald zal worden voor de aandelen Nutreco gelijk zijn aan 110% van de gemiddelde slotkoers over de vijf voorafgaande handelsdagen op de Euronext Amsterdam NYSE Euronext.

Het inkoopprogramma zal uiterlijk eindigen op 31 december 2014, tenzij het maximum aantal van 1.400.000 aandelen reeds eerder is ingekocht. In dat geval zal het inkoopprogramma eindigen op de datum waarop dit maximum is bereikt en zal de vervroegde beëindiging onverwijld gepubliceerd worden.

Nutreco heeft de uitvoering van het inkoopprogramma aan ABN AMRO gemandateerd. ABN AMRO neemt haar handelsbeslissingen met betrekking tot het aantal aandelen en het tijdstip van de transacties onafhankelijk van Nutreco. Dit betekent dat het inkoopprogramma kan worden voortgezet gedurende gesloten perioden.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL