Nutreco investeert in geavanceerde R&D-faciliteiten voor varkensvoeding

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 19/07/2012 07:27
- Onderzoek voor zeugen en biggen in Nederland op hoger plan
Nutreco investeert in de onderzoeksfaciliteiten voor zeugen en biggen op het Swine Research Centre (SRC) in Nederland. In dit onderzoekscentrum wordt al meer dan 50 jaar onderzoek uitgevoerd op het gebied van varkensvoeding en varkenshouderij. In de nieuwe zeug- en bigfaciliteiten wordt de relatie tussen voer en productie-efficiëntie, reproductie en gezondheid onderzocht. De nieuwe stallen worden uitgevoerd met onderzoekstechnieken waarmee de individuele voeropname gemeten kan worden, ondanks het feit dat de dieren in groepen zijn gehuisvest. De nieuwe faciliteiten zijn een aanvulling op de recent voltooide stal voor vleesvarkens.

Research & development (R&D) staat centraal in Nutreco's strategie om wereldwijd leidend te zijn op het gebied van innovatieve en duurzame voeroplossingen voor landbouwhuisdieren en aquacultuur. Het SRC voert samen met het onderzoeksteam van Nutreco Agresearch Canada onderzoek uit naar varkensvoeding voor de dochterbedrijven van Nutreco wereldwijd. Samen maken ze deel uit van het uitgebreide R&D-netwerk van Nutreco. De acht internationale onderzoekscentra van Nutreco verrichten onderzoek en ontwikkelen producten, concepten en voedingsadviezen voor landbouwhuisdieren en aquacultuur. De Nutreco research teams werken nauw samen met (inter)nationale universiteiten en andere wetenschappelijke instellingen.

Nederland is de basis voor een belangrijk deel van Nutreco's R&D-netwerk. Naast het SRC bevinden zich hier ook de Nutreco onderzoekscentra voor rundvee, kalveren en voeringrediënten. Andere onderzoekscentra bevinden zich in Canada, Noorwegen en Spanje. Nutreco R&D en het onlangs opgerichte Application & Solution Centre - eveneens gevestigd in Nederland - koppelen marktbehoeften aan ontwikkelingen in de wetenschap en technologie om wereldwijd snel en efficiënt toegevoegde waarde te kunnen bieden aan Nutreco's klanten.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL