Imtech: publiceert agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 17/05/2013 07:51
- Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 28 juni 2013
- Publicatie jaarrekening en rapport inzake gebeurtenissen en bevindingen begin juni 2013

Gouda - Royal Imtech N.V. (IM-AE, technische dienstverlening in en buiten Europa) publiceert vandaag de volledige agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 28 juni 2013. Deze agenda wordt tevens gepubliceerd op de website van de onderneming (www.imtech.com). Begin juni 2013 zal de onderneming ook een rapport publiceren over de gebeurtenissen en bevindingen bij Imtech zoals die dan uit de onderzoeken gebleken zijn. Hierover zal in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 28 juni 2013 verantwoording worden afgelegd.

Rapport gebeurtenissen en bevindingen
De onderneming zal begin juni 2013 een rapport publiceren. In dit rapport zal de onderneming verslag doen van de onderzoeken en de bevindingen van de afgelopen periode. Doelstelling van het rapport is een open en duidelijk overzicht en beeld te geven van de gebeurtenissen en bevindingen. Dit rapport zal worden besproken met aandeelhouders op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 28 juni 2013.

Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA)
Op 28 juni 2013 zal de onderneming haar Algemene Vergadering van Aandeelhouders houden in Rotterdam. De uitnodiging voor de vergadering is bijgesloten als bijlage. Tijdens deze vergadering zullen de jaarresultaten 2012, de gebeurtenissen en bevindingen zoals die uit de onderzoeken zijn gebleken, de voorgenomen claimemissie en het aangepaste beloningsbeleid worden besproken. De termijn van de heer Van der Meer, voorzitter Raad van Commissarissen, loopt af na de AVA en hij heeft besloten zich niet herkiesbaar te stellen. De heer Van der Meer zal ter vergadering een toelichting geven op zijn besluit.

Bijlage: Uitnodiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Royal Imtech N.V.

De aandeelhouders van Royal Imtech N.V. ("Imtech") worden uitgenodigd tot het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op vrijdag 28 juni 2013 om 10.00 uur in De Doelen, ingang Willem Burger Zaal, Kruisplein 40, 3012 CC Rotterdam.

VERKORTE AGENDA
1. Opening
2. Recente gebeurtenissen (bespreekpunt)
3. Jaarverslag 2012 (bespreekpunt)
4. Benoeming de heer J. Turkesteen als lid van de Raad van Bestuur (stempunt)
5. Samenstelling van de Raad van Commissarissen (bespreekpunt)
6. Bezoldigingsbeleid betreffende Raad van Bestuur (stempunt)
7. Claimemissie (stempunt)
(i) Statutenwijziging inhoudende verhoging van het maatschappelijk kapitaal
(ii) Machtiging tot uitgifte van gewone aandelen en tot het beperken of uitsluiten van voorkeursrechten in verband met de voorgestelde claimemissie
8. Machtiging uitgifte cumulatief preferente financieringsaandelen (stempunt)
9. Rondvraag

Op 17 mei 2013 bedraagt het totale geplaatste aandelenkapitaal Imtech 94.059.916 gewone aandelen en 89.149.497 aantal stemrechten.

De volledige agenda met toelichting, de wijzigingen op het bezoldigingsbeleid, de toelichting claimemissie en het voorstel (met toelichting) tot statutenwijziging zijn vanaf vandaag te raadplegen en te downloaden via www.imtech.com en liggen ter inzage ten kantore van Imtech, Kampenringweg 45a, 2803 PE Gouda. Afschriften van deze stukken zijn aldaar en tevens bij ABN AMRO (tel. +31 (0) 20 344 2000), Gustav Mahlerlaan 10 (HQ7050) Postbus 283, 1000 EA Amsterdam, kosteloos verkrijgbaar.

Aandeelhouders kunnen aan de vergadering deelnemen indien zij (i) op 31 mei 2013 (de "Registratiedatum") in het bezit zijn van aandelen Imtech en als zodanig zijn ingeschreven in een door de Raad van Bestuur aangewezen register en (ii) zich conform de volgende voorwaarden tijdig hebben aangemeld voor het bijwonen van de vergadering.

Houders van girale aandelen kunnen zich tot uiterlijk 21 juni 2013 via hun bank of commissionair aanmelden bij ABN AMRO of via www.abnamro.com/evoting. De betrokken intermediair dient aan ABN AMRO een verklaring te verstrekken, waarin zijn opgenomen de volledige naam en adresgegevens van de aandeelhouder en het aantal aandelen dat voor de vergadering wordt aangemeld en door de betreffende houder op de Registratiedatum werd gehouden. Een aandeelhouder die zich wil laten vertegenwoordigen dient bovendien via zijn bank of commissionair een door hem ondertekende volmacht uiterlijk op 21 juni 2013 aan ABN AMRO te overleggen.

Houders van aandelen op naam die zijn geregistreerd bij Imtech, kunnen zich tot uiterlijk 21 juni 2013 rechtstreeks schriftelijk aanmelden bij Imtech. Een aandeelhouder die zich wil laten vertegenwoordigen, dient bovendien een door hem ondertekende volmacht uiterlijk op 21 juni 2013 aan Imtech te overleggen. Deze aandeelhouders of hun gevolmachtigden ontvangen een bevestiging van Imtech.

Onverminderd de aanmelding als hiervoor beschreven kan een aandeelhouder zich tevens laten vertegenwoordigen door een door Imtech aan te wijzen persoon en tot uiterlijk 21 juni 2013 elektronisch een volmacht en steminstructies afgeven via www.abnamro.com/evoting. Aandeelhouders of hun gevolmachtigden ontvangen vervolgens een bewijs van aanmelding.

Aandeelhouders of hun gevolmachtigden moeten zich desgevraagd vooraf en in de vergadering kunnen legitimeren.

Gouda, 17 mei 2013 Raad van Commissarissen






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL