HUNTER DOUGLAS NEEMT VERTILUX, AUSTRALIË, OVER

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/08/2018 08:22
Rotterdam, 8 augustus 2018 – Hunter Douglas, wereldmarktleider op het gebied van
raambekleding en een vooraanstaand producent van bouwproducten is overeengekomen om Vertilux, de leidende commerciële raambekledingproducent in Australië, over te nemen.
Vertilux, gevestigd in Melbourne, had in 2017 een omzet van AUD 32 miljoen en heeft 82 werknemers in dienst. De overname zal de positie van Hunter Douglas in de Australische commerciële markt versterken.
Vertilux zal onafhankelijk blijven opereren onder het huidige management.
Als onderdeel van deze acquisitie heeft Hunter Douglas ook Vertilux’s aandeel in Victory verworven, een online shop retailer in raambekleding in Victoria.
De voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.
Hunter Douglas is wereldmarktleider op het gebied van raambekleding (Luxaflex®) en een vooraanstaand producent van bouwproducten. Hunter Douglas heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en een managementkantoor in Luzern, Zwitserland. De Groep omvat 132 ondernemingen met 48 fabrieken en 84 assemblagebedrijven in meer dan 100 landen. Hunter Douglas heeft ongeveer 23.750 werknemers en had in 2017 een omzet van USD 3,2 miljard.
De gewone aandelen van Hunter Douglas N.V. worden verhandeld aan Euronext en de Frankfurter
Börse.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL