Logica zet wereldwijd HR-systeem op voor baggerconcern Van Oord

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 14/01/2010 12:54
Medewerkers krijgen overal ter wereld toegang tot eigen gegevens
Logica, de Europese ICT-dienstverlener, levert aan het baggerconcern Van Oord een nieuw en modern HR-administratiesysteem. Daarmee kan wereldwijd de basisinformatie van alle circa 4500 werknemers van het bedrijf geregistreerd en gevolgd worden. Ook het wereldwijd toegang hebben tot de eigen gegevens is dan voor medewerkers mogelijk. Het nieuwe, op basis van Oracle-technologie, geleverde systeem zal in de zomer van 2010 operationeel zijn. Logica wordt tevens in de komende vijf jaar verantwoordelijk voor het beheer van het systeem. De financiële omvang van het contract met Logica bedraagt ongeveer € 1 miljoen.

Met de levering van het nieuwe systeem ondersteunt Logica opdrachtgever Van Oord zich om te vormen tot een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Bij Van Oord werken steeds meer mensen met verschillende nationaliteiten. Een wereldwijd te gebruiken HR-administratie is voor Van Oord een belangrijke pijler voor de loopbaanontwikkeling van al haar medewerkers.

‘Personeelsdiensten als die van Van Oord moeten altijd en overal kunnen werken. Logica heeft hiervoor de kennis in huis en werkt samen met haar klanten aan een continue verbetering van deze dienstverlening. Deze opdracht onderstreept dat Logica in staat is wereldwijd actief klanten te ondersteunen bij het uitvoeren van dergelijk belangrijke HR processen’, zegt Rob Leijn, Managing Director van de divisie Industry, Distribution & Transport van Logica Nederland.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL