Samengaan CMG en Logica rond en wat nu?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 06/11/2002 11:32
CMG heeft voor de buitenwacht goede zaken gedaan, maar voor de medewerkers komt een tijd van spanning. Jij of ik eruit.
Er zal op dat gebied snel duidelijkheid moeten komen, want anders zal het zeker met de productivitiet van de medewerkers dalen.
De CMG aandeelhouders krijgen ca. 40% van het nieuwe bedrijf LogicaCMG en dat is een goed deal geweest van dhr. Stutterheim.
Door de overname, want zo kan je het wel noemen, kan het weleens worden dat de mensen van CMG de tweede viool gaan spelen. Dat zal de tijd gaan leren, maar onze indruk is dat wel. Als je de afgelopen tijd zie en dan praten wij over de koers van CMG, is dat niet best. Velen zullen aan de toekomst denken en die is kan wel zeggen verzekerd en dat was eerst nog twijfelachtig. Men wordt de nummer 2 van Europa als aanbieder van IT diensten en een wereldwijde speler van software voor mobiele berichten en betalingen.
Wij blijven behoudend en kijken naar de toekomst en de lange termijn. Voor de korte termijn zijn wij afwachtend, maar blijven wel op kopen staan. Maar even wachten met bijkopen en kijken hoe de overlappingen worden opgelost en wat het allemaal gaat kosten. Men praat wel over besparingen, maar onderschat de kosten ook niet en vooral het eerste begin.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL