TPG: Goed derde kwartaal bouwt voort op trends in eerste halfjaar

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 25/10/2004 08:16
Dubbelcijferige groei van het resultaat na belastingen
20e Opeenvolgende kwartaal met verbetering van de yield in Express
Logistics realiseert verdere margeverbetering
Opnieuw solide kwartaal van Post
Acquisitie Wilson afgerond, integratie begonnen
Operationele kasstroom stijgt met Eur 59 miljoen tot Eur 336 miljoen
Aandeleninkoop voor Eur 409 miljoen als onderdeel van herplaatsing door de Staat.
Peter Bakker, Voorzitter Raad van Bestuur:
“Ik ben verheugd dat een aantal belangrijke positieve trends van het eerste halfjaar zich in het derde kwartaal van 2004 heeft voortgezet. Express behaalde een record marge voor het derde kwartaal, Logistics heeft verdere vorderingen gemaakt op het pad naar margeverbetering, en Post liet opnieuw een solide resultaat zien. Op basis van deze sterke resultaten houd ik alle vertrouwen in de vooruitzichten voor onze divisies.”

Vooruitzichten
Op basis van de resultaten over de eerste drie kwartalen behoudt de Raad van Bestuur vertrouwen in de eerder afgegeven vooruitzichten voor het gehele jaar.
Bij Post was na een sterk eerste halfjaar de operationele marge in het derde kwartaal door seizoenseffecten iets lager. Dit is conform verwachting en heeft geen effect op de afgegeven vooruitzichten voor het gehele jaar, oftewel een operationele marge van circa 21,5% bij een stabiele omzet.
De prestatie-indicatoren van Express vertonen een verdere verbetering en bevestigen de afgegeven vooruitzichten: een operationele marge in de bandbreedte van 7,5% tot 8,0%. Onze verwachting blijft dat “high single digit” omzetgroei zal worden gehaald.
Gezien de verbetering in de marge van Logistics ten opzichte van vorig jaar blijven onze vooruitzichten voor dit jaar op circa 4%. Echter door de achterblijvende prestaties in Frankrijk zullen de uiteindelijke resultaten waarschijnlijk eerder onder dan boven de 4% uitkomen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL