Koers KPN kan flink omhoog'

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 22/07/2014 07:53
MSTERDAM (AFN) - De koers van KPN ligt momenteel circa 20 procent te laag in vergelijking met branchegenoten, maar het aandeel kan deze achterstand gaan inlopen. Dat stelt ING dinsdag in een uitgebreid rapport over het telecomconcern.

ING herhaalt daarbij zijn buy-advies en koersdoel van 3 euro. Volgens de bank zal het aandeel kunnen profiteren van het wegvallen van de onzekerheid over de verkoop van het Duitse E-Plus aan Telefónica Deutschland, na de voorlopige goedkeuring van de Europese Commissie. De definitieve goedkeuring wordt door ING in het derde kwartaal verwacht.

Verder zal de schuld van het bedrijf worden verlaagd omdat KPN 5 miljard euro vangt voor E-Plus, plus een belang van 20,5 procent in het nieuwe Telefónica Deutschland. ING denkt dat de opbrengst vooral zal worden aangewend om schulden af te lossen, wat het risicoprofiel van KPN ten goede zal komen.

ING geeft verder aan dat KPN zal kunnen profiteren van meer mobiele consolidatie in België en Nederland. Gisteren sloot KPN op 2,39 euro.

reactie XEA.nl
Er moesten zeker nog laatkommers instappen. Het kan verkeren!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL