Reed Business Media lanceert Elsevier Nextens

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 13/09/2013 14:44
Reed Business Media lanceert een nieuw product dat volledig in de cloud draait. Met Elsevier Nextens kunnen belastingadviseurs beschikken over hun klantgegevens en adviestools waar en wanneer ze willen. Hierdoor hebben zij geen servers meer nodig.

Met Elsevier Nextens kunnen belastingadviseurs online werken waar en wanneer ze willen. Daarnaast staan alle vertrouwde programma’s achter één inlog en zijn volledig aan elkaar gekoppeld. Ook software-updates en het maken van back-ups zijn niet meer nodig; dat gebeurt automatisch en continu. Voor belastingadviseurs levert werken in de cloud niet alleen lagere kosten op, maar ook een forse tijdsbesparing.

Investeren in it-diensten wordt door veel bedrijven gezien als cruciale voorwaarde om te groeien. Uit recent onderzoek blijkt dat 28 procent van de Nederlandse bedrijfsvestigingen momenteel gebruikmaakt van één of meerdere applicaties die draaien in de cloud. Denk alleen al aan het gebruik van Microsoft 365, Google Drive en Facebook. Na voorlopers zoals het onderwijs en de it-branche is het nu de beurt aan de belastingadviseurs. Ook de Belastingdienst werkt aan een online berichtenbox voor alle belastingbetalers.

Read more: http://www.computable.nl/artikel/producten/cloud_computing/4862409/2333364/reed-business-media-lanceert-elsevier-nextens.html#ixzz2emC2YFKw



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL