AkzoNobel komt acquisitie overeen van V.Powdertech om leidende poedercoatingsactiviteiten in Zuidoost-Azië te versterken

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 27/11/2017 08:17
AkzoNobel heeft vandaag aangekondigd V.Powdertech aan te kopen. Deze toonaangevende Thaise fabrikant van poedercoatings levert een breed scala aan producten voor huishoudelijke apparaten, meubels en algemene industriële toepassingen en heeft momenteel meer dan 250 werknemers in dienst.

De aankoop van V.Powdertech zal nieuwe technologieën en services meebrengen die bijdragen aan AkzoNobels wereldwijde technologieportfolio en activiteiten in marktsegmenten zoals architectuur en autolakken.
De transactie omvat alle relevante technologieën, patenten en handelsmerken, waaronder een fabriek in Samutsakhon, Thailand. Daarnaast zullen de werknemers van V.Powdertech werkzaam worden voor AkzoNobel en nemen zij product- en marktkennis mee om zo een uitgebreid klantenbestand in de regio te kunnen bedienen.

"We zijn blij onze nieuwe collega's bij AkzoNobel te kunnen verwelkomen," zegt Ruud Joosten, Chief Operating Officer van AkzoNobels Paints & Coatings business. "Deze business biedt een uitstekende strategische match en zal onze leidende marktpositie binnen poedercoatings in Zuidoost-Azië versterken. Met het sterke merk V. Powdertech zullen we in staat zijn om een breder scala aan producten en diensten aan meer klanten te kunnen bieden en nieuwe groeisegmenten te kunnen bereiken."

Het voltooien van deze acquisitie verzekert de positie van AkzoNobel als één van de grootste poedercoatingsspelers in Zuidoost-Azië. De waardevolle toevoeging van V. Powdertechs ultramoderne productiefaciliteit versterkt daarnaast AkzoNobels productievoetafdruk in snelgroeiende markten in Zuidoost-Azië. Dat biedt een solide basis om de winstgevende groei in de regio te versnellen.

De transactie zal naar verwachting in de komende weken worden afgerond.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL