Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

AkzoNobel kondigt Maarten de Vries aan als Chief Financial Officer

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 19/09/2017 10:08
AkzoNobel kondigt vandaag aan dat Maarten de Vries per 1 januari 2018 van start zal gaan als Chief Financial Officer (CFO).

Maarten heeft meer dan 25 jaar ervaring in finance en de internationale zakenwereld waarvan hij 10 jaar heeft doorgebracht in Aziƫ. Voorgaande rollen waren onder andere CFO en lid van de Executive Board van TNT Express, CEO van TP Vision (een joint venture van Philips) en diverse posities bij Philips waaronder Chief Information Officer en Chief Purchasing Officer. Zijn meest recente rol was als CFO en lid van de raad van bestuur van Intertrust Group.

Antony Burgmans, voorzitter van de raad van commissarissen:

"We heten Maarten graag van harte welkom bij AkzoNobel. Naast zijn achtergrond in finance, heeft hij ook uitvoerige ervaring in de internationale zakenwereld. We kijken uit naar de samenwerking om duurzame groei en winstgevendheid te blijven leveren voor al onze belanghebbenden."

Thierry Vanlancker, Chief Executive Officer:
"Maarten brengt een schat aan expertise mee met een brede en gevarieerde achtergrond waaronder ervaring in financial operations, het managen van groei en het leiden van strategische M&A-programma's. Ik kijk ernaar uit hem te verwelkomen in het team.

"Zodra Maarten start, zal interim CFO Hans De Vriese de rol van Director of Planning and Transformation op zich nemen, waarmee hij zijn essentiƫle rol zal voortzetten in de transformatie van AkzoNobel naar twee top presterende bedrijven; Paints en Coatings, en Specialty Chemicals."

De benoeming van Maarten de Vries als lid van de raad van bestuur van AkzoNobel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders en zal dan op de agenda van een later dit jaar te plannen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) worden toegevoegd.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL