AkzoNobel en The Economist Intelligence Unit publiceren rapport over de stad van de toekomst

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/04/2015 11:23
Een nieuw rapport van The Economist Intelligence Unit, gesponsord door AkzoNobel, onderzoekt hoe steden voor haar bewoners een optimale omgeving kan ontwikkelen.
In het rapport, getiteld Tomorrow's Cities, geven stedenbouwkundigen en andere experts van over de hele wereld hun mening over diverse onderwerpen, waaronder het toegankelijker maken van vervoer en het vriendelijker maken van steden voor alle leeftijdsgroepen.

Het rapport is vanaf vandaag verkrijgbaar en telt 22 bladzijden. Het bevat onder meer bijdragen van Simon Thurley, Chief Executive van English Heritage; Jeff Risom, partner en managing director van Gehl Studio; en van Emma Stewart, Head of Sustainability Solutions bij Autodesk.

"Dit rapport prijst de inspanningen en innovatieve denkwijzen van steden die zichzelf opnieuw hebben uitgevonden om hun burgers beter van dienst te zijn" aldus Zoe Tabary van The EIU, redacteur van het rapport. "Het toont aan dat veranderingen het meest effectief zijn als ze worden geïmplementeerd door een groep van diverse belanghebbenden, van beleidsmakers tot zakenlieden, van architecten tot de burgers zelf".

De samenwerking tussen AkzoNobel en The EIU werd afgelopen november bekend gemaakt. Onderdeel van de samenwerkingwas een reeks interviews en blogs die zowel worden gepubliceerd op de website van The EIU als op de corporate website van AkzoNobel. Deze interviews en blogs zijn nu gebundeld in één rapport dat een diepgaande analyse biedt van hoe steden meer leefbaarheid en duurzaamheid kunnen nastreven.

Andere onderwerpen in het rapport zijn: de voordelen die ontstaan wanneer gemeenschappen zelf hun eigen omgeving kunnen verbeteren, het leren van achterstandswijken over integreren en anders omgaan met urban technology.

AkzoNobel is door haar Human Cities initiatief al langer gefocussed op de verbetering van stedelijke gebieden wereldwijd. Het doel is om antwoorden te vinden op enkele van de belangrijkste uitdagingen van de 21e eeuw.

De wereldwijd gerespecteerde EIU beschikt over een schat aan kennis als het gaat om handel en industrie. Ze bieden inzicht in hoe de wereld verandert en met welke kansen en risico's rekening moet worden houden.

Ga voor meer informatie over Human Cities en om het rapport te downloaden naar www.akzonobel.com/humancities




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL