Honda Motor Europe verlengt de samenwerking met AkzoNobel tot 2019

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 25/09/2014 15:52
Honda Motor Europe heeft de samenwerking met AkzoNobel Performance Coatings als een van de twee preferred suppliers van autoreparatielakken aan Honda dealers en erkende schadeherstelbedrijven in Europa verlengd.

Het vijfjarig contract verlengt het partnerschap tot maart 2019 en omvat de levering en ondersteuning van AkzoNobel's merken Sikkens en Lesonal.

"Sterke partnerschappen met vooraanstaande leveranciers zijn belangrijker dan ooit", aldus Neil Read, Global Key Account Manager bij AkzoNobel Vehicle Refinishes. "AkzoNobel heeft al vele jaren nauw met Honda samengewerkt in een aantal van haar belangrijkste markten, en we zijn verheugd dat onze samenwerking wordt voortgezet."

"Honda heeft voor ons gekozen vanwege de prestaties van onze producten en ons netwerk-management, met name op het gebied van personeelstraining bij schadeherstelbedrijven," vervolgde Read. "Onze training zal de cultuur van optimaal presteren, snelle reparaties en een 'in één keer goed'-benadering verder versterken. Met onze ondersteuning kunnen Honda, haar dealers en reparateurs samen met AkzoNobel doorgroeien om de best mogelijke kwaliteit van service en reparatie aan de klant te garanderen."

Peter Gottschalg, Honda's manager Body en Paint voor Europa, voegde hieraan toe : "Het assortiment van AkzoNobel heeft in de bedrijfstak een groot aanzien, en de producten worden geleverd met een hoog ondersteuningsniveau. We zijn zeer onder de indruk van de kleurmatching die met tools van AkzoNobel, zoals Mixit Pro wordt bereikt. Dit maakt het volgen en ondersteunen van het netwerk mogelijk, om daarmee het volledige potentieel van het product te benutten."

Simon Parker, Managing Director van AkzoNobel's Vehicle Refinishes business, zegt: "Wij zijn een voortrekker op het gebied van productinnovatie, kleurentechnologie en uitmuntende klantenservice en het is onze ambitie om te worden gezien als een echte partner voor onze klanten. Naast het leveren van goede training en volledige technische en logistieke ondersteuning, zal onze wereldwijde aanwezigheid ons helpen om de locale markten waarin we werken beter te begrijpen."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL