ABN AMRO voltooit inkoopprogramma van eigen aandelen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 22/12/2006 18:24
ABN AMRO maakt vandaag bekend dat zij het inkoopprogramma van eigen aandelen heeft volooid, zoals eerder aangekondigd tijdens de presentatie van de halfjaarcijfers op 31 juli 2006. Een totaal van 70.5 mln aandelen werd ingekocht tegen een gemiddelde prijs van EUR 22.74, waarmee in totaal voor EUR 1.6 miljard aan aandelen werd ingekocht.

In lijn met haar strategie voor kapitaalbeheer, heeft ABN AMRO EUR 750 mln van haar eigen aandelen ingekocht. Voorts zijn door ABN AMRO in verband met haar beleid het interim dividend 2006 in aandelen te neutraliseren 30.5 mln aandelen ingekocht. ABN AMRO heeft ook 7.7 mln aandelen voor de uitoefening van personeelsopties ingekocht.

In de eerste helft van 2006, heeft ABN AMRO aandelen ingekocht voor EUR 600 mln. Dit brengt het totaal aantal ingekochte aandelen in dat jaar op 95.9 mln met een waarde van EUR 2.2 miljard.

Als eerder aangekondigd, zal ABN AMRO de mogelijkheden voor verdere inkoop van eigen aandelen blijven evalueren.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL