ABN AMRO Asset Management rondt overname International Asset Management af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 28/02/2006 20:04
ABN AMRO Asset Management maakt vandaag bekend dat de overname van International Asset Management (IAM) is afgerond na goedkeuring van de transactie door de Britse Financial Services Authority. ABN AMRO kondigde de transactie aan op 20 januari 2006.

IAM is een gespecialiseerd fund of hedge funds organisatie met circa USD 2,8 miljard aan beheerd vermogen. Een zorgvuldig voorbereid integratieproces gaat nu van start.

Kevin Smith, Chief Investment Officer Equities bij ABN AMRO Asset Management: "We verheugen ons op de nauwe samenwerking met onze partners bij IAM. We delen een uitmuntende dienstverlening en sterke resultaten en we hopen optimaal te profiteren van de voordelen die de overname biedt.Voor bestaande klanten wordt de huidige dienstverlening voortgezet."

ABN AMRO Asset Management is een van de leidende asset managers in de wereld met veel ervaring in het managen van assets voor private en institutionele klanten. ABN AMRO Asset Management heeft meer dan EUR 176.2 miljard (31 december 2005) aan beheerd vermogen en is onderdeel van het in Nederland gevestigde ABN AMRO, een toonaangevende internationale bank met een balanstotaal van EUR 880,8 miljard (31 december 2005). De bank heeft ruim 3.000 kantoren in 60 landen en regio's en is genoteerd aan Euronext en de beurs van New York.

IAM is een vooraanstaande beheerder van funds of hedge funds, gespecialiseerd in beheer van de gediversificeerde portefeuilles van institutionele beleggers en private banking klanten. IAM is in 1989 opgericht en is een van de oudste en meest succesvolle vermogensbeheerders; het belangrijkste fonds van IAM, Alternative Investment Strategies Ltd, heeft sinds de start in 1996 een rendement op jaarbasis gerealiseerd van 10,53%.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL